Pe 19 iulie se afișează rezultatele de la Titularizare

 

În această săptămână, în Argeș peste 850 de persoane așteaptă rezultatele de la examenul de Titularizare. La proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2022, s-au înscris, în județul nostru 851 de candidați, dintre care 135 de candidați proveneau din promoția curentă.

 

La nivel județean sunt disponibile doar 47 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată, informează ISJ Argeș. Astfel că lupta pentru ocuparea acestor posturi este una aprigă.

 

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Primele rezultate ale examenului vor fi afișate în data de 19 iulie, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Înregistrarea eventualelor contestații la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare se va desfășura în zilele de 19 și 20 iulie 2022. În perioada 21-26 iulie 2022 va avea loc procesul de soluționare a contestațiilor, iar comunicarea rezultatelor finale se va face în 27 iulie 2022.

Cadrul normativ care reglementează organizarea și desfășurarea concursului național de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, sesiunea 2022, precum și programele specifice pentru concurs sunt disponibile pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea