MedLife cumpără acţiunile Muntenia Hospital Argeş

# Cu o lună înainte, reţeaua Regina Maria anunţa că va prelua cel mai mare spital privat din Argeș

Rețeaua MedLife continuă planurile de dezvoltare și anunță semnarea contractului de achiziție pentru pachetul majoritar de acțiuni (99,76%) al celui mai mare spital privat din județul Argeș - Muntenia Hospital, fondat şi administrat de SIF Muntenia. Tranzacția urmează să fie analizată de către Consiliul Concurenței.

MedLife a anunţat semnarea tranzacţiei .Anunţul vine la o lună după ce şi reţeaua Regina Maria a transmis un comunicat privind preluarea aceluiaşi spital. În cele din urmă, Regina Maria a trimis o comunicare prin care a anunţat că nu va finaliza procedura de achiziţie a Spitalului Muntenia din Piteşti. Operatorul privat nu a expus concret motivele, însă a precizat că este o decizie luată în urma a informaţiilor aflate după anunţul initial, conform zf.ro.

MedLife a intrat în judeţul Argeş în 2018, după ce a preluat pachetul majoritar al grupului de clinici Solomed. „Aşa cum am anunţat deja acţionarii noştri, continuăm procesul de consolidare şi dezvoltare a Grupului MedLife la nivel naţional şi anunţăm semnarea unui nou parteneriat în sudul ţării – Muntenia Hospital, cel mai mare spital privat din judeţul Argeş”, a spus Dorin Preda, Executive Director al MedLife Group, potrivit unui comunicat de presă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea