Trei zile și trei nopți de distracție la Analogue Festival

Unii dintre cei mai importanți artiști ai momentului, atât la nivel național, cât și internațional, se vor afla la Mioveni, în această toamnă. Bucură-te de muzică între 2-4 septembrie, pe Platoul Făget din Mioveni la Analogue Festival.

La prima ediție a festivalului vor participa: Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Dubioza kolektiv, Jessie Ware, JP Cooper, Morcheeba Band, Rudimental, Subcarpați, Deliric x Silent Strike, GOLAN, Irina Rimes, Moonlight Breakfast, NANE, The Motans, Zdob și Zdub, BRUJA, Catalina Cara, El Nino, Maria Hojda Official și TM Groove.

 

La festival sunt așteptați peste 7.000 de oameni din toate colțurile țării. Biletele s-au pus în vânzare sub formă de abonament standard sau abonament VIP pe iaBilet.ro, Entertix și Eventim. Copiii sub 7 ani au acces gratuit, dacă și numai dacă sunt însoțiți de un adult care își va fi achiziționat un bilet / abonament sau care este beneficiar al unei invitații.

 

Este o cântăreață pop recunoscută la nivel internațional și unul dintre cei mai populari artiști din România. Și ea va fi la prima ediție a Festivalului Analogue. Fă cunoștință cu Irina Rimes și trupa ei, live pe Platoul Făget Mioveni, în perioada 2-4 septembrie.

S-ar putea să te îndrăgostești când o vei auzi cântând, așa că, nu rata această ocazie. Arată-i Catalinei Cara cât o iubești, pentru că se va alătura pe scenă la Analogue Festival. Tu ești piesa lipsă, astfel încât puzzle-ul să fie complet. Vino!

Direct din cartier, să dăm un strigăt Mafiei Subterane bucureștene. Și asta pentru că B.U.G. Mafia va face spectacol la prima ediție a Festivalului Analogue!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea