Aveți grijă pe cine primiți în casă! Doi hoți au păcălit mai mulți bătrâni prin metoda „Electrica”

S-au dat drept reprezentanți ai unei societăți de furnizare energie electrică și au furat din casele oamenilor. Doi bucureșteni au apelat la metoda „Electrica” pentru a-și convinge victimele, majoritatea persoane de peste 70 de ani, să îi primească în locuințe.  Sub pretextul că fac o verificare la contor și la instalațiile de energie electrică, aceștia au pătruns în interiorul locuințelor. Au distras atenția victimelor și au plecat din case cu diferite sume de bani. Pe parcursul a două zile, doi argeșeni au căzut victime hoților. Un furt similar a avut loc și în data de 11 mai 2022.

După ce i-au furat banii din casă, victima a sesizat poliția. Iar polițiștii de la Investigații Criminale din cadrul Secției nr. 4 Poliție Pitești, în colaborare cu lucrătorii specializați din cadrul BOS București au reușit să îi prindă în flagrant pe hoți, în timp record: în aproximativ 30 de minute de la săvârșirea faptei. Cu ocazia controlului autovehiculului condus de suspecți a fost depistată și suma de bani pe care aceștia au furat-o din locuința victimei.

 

În cele din urmă, inculpații au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Față de cei doi bărbați a fost dispusă și măsura arestului preventiv.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea