Primăria Costești – comportament de primărie bogată, deși nu este!

# După ce a dat peste 50.000 de lei pe muzică și artificii de 1 iunie, acum e rost și de alte formații plătite din bugetul local

Primăria Costești parcă o duce bine, parcă este foarte bogată, parcă are buget uriaș. Pentru că o ține într-o petrecere, din banii bugetului local desigur, așadar din banii oamenilor. De 1 iunie au cântat Clejanii cu 30.000 fără TVA, Harmony Band cu 17.000 fără TVA și au sfârâit ceva artificii pentru 6.000 lei fără TVA. Ei bine, nici nu s-a stins bine ecoul ultimelor sunete de paranghelie, că se pune de alte muzici, cu alți bani de la bugetul local.

 

Pentru Târgul de Sf. Ilie, orașul a cumpărat – din nou! – servicii muzicale. ”Prestări servicii muzicale de 45 minute” – de la Emi Tuti Music (firma interpretei Emilia Dorobanțu) – preț 5.500 lei fără TVA și ”Prestări servicii muzicale pe durata a 4 ore” de la Dumitrache Georgică (probabil fima interpretului George Dumitrache) – preț 10.050 lei fără TVA. Probabil că tot pentru eveniment, fiind cu obraz subțire, primăria cumpără și un cort pe care plătește ”numai” 870 lei fără TVA.

 

Marian Niță, consilier local: „Să știți că primarul nu are nici o comunicare cu noi. Își aprobă, cu majoritatea fragilă pe care o are, din bugetul local, sumele necesare... Nu s-a consultat cu noi... Cetățenii nu au asfalt, canalizare, locuri de muncă. Sunt probleme mai mari de rezolvat decât să cheltui banii localității pe muzică”.

Și totuși se duc bani pe muzică din bugetul local, în defavoarea utilităților. Să mergem, către veceul din curte, în ritm de dans!...

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea