Toamna începe cu Analogue Festival

Unii dintre cei mai importanți artiști ai momentului, atât la nivel național, cât și in-ternațional, se vor afla la Mioveni, în această toamnă. Bucură-te de muzică între 2-4 septembrie, pe Platoul Făget din Mioveni la Analogue Festival.

La prima ediție a festivalului vor participa: Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Dubioza kolektiv, Jessie Ware, JP Cooper, Morcheeba Band, Rudimental, Subcarpați, Deliric x Silent Strike, GOLAN, Irina Rimes, Moonlight Breakfast, NANE, The Motans, Zdob și Zdub, BRUJA, Catalina Cara, El Nino, Maria Hojda Official și TM Groove.

 

La festival sunt așteptați peste 7.000 de oameni din toate colțurile țării. Biletele s-au pus în vânzare sub formă de abonament standard sau abonament VIP pe iaBilet.ro, Entertix și Eventim. Copiii sub 7 ani au acces gratuit, dacă și numai dacă sunt însoțiți de un adult care își va fi achiziționat un bilet / abonament sau care es-te beneficiar al unei invitații.

 

Nu vrem să ratați niciun gen de muzică la Analogue Festival, așa că să îi urăm bun venit unui alt artist hip-hop anul acesta pe scena de pe Platoul Făget, Mioveni. Deci, hai să facem hip-hop toată noaptea cu El Nino și să ne pregătim să facem zgomot!
Este timpul pentru o altă colaborare pe scenă! TM Groove & Maria Hojda vin din tot sufletul pe scenă, la prima ediție a AnalogueFestival. Marcați 2-4 septembrie în calendarul dumneavoastră pentru o muzică bună!
Doar strigă cu voce tare pentru Moonlight Breakfast! Ei vin să ne salute la prima ediție a festivalului împreună cu toată energia lor bună. Așadar, asigură-te că nu vei rata concertul lor!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea