CJ Argeș a alocat 290.000 de lei pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Valea Iașului

Săptămâna trecută, Consiliul Judetean Arges a aprobat suma de aproximativ 296.000 lei pentru proiectul de „Consolidare a infrastructurii medicale pentru a face față provocărilor ridicate de combaterea epidemiei de COVID-19 la Spitalul de Pneumoftiziologie ,,Sf. Andrei” Valea Iașului”.

Deși Spitalul de Pneumoftiziologie ,,Sf. Andrei” Valea Iașului este deja beneficiarul proiectului privind dotarea cu aparatură medicală destinată combaterii epidemiei de COVID-19, s-a adus în atenția consilierilor județeni un nou obiectiv de investiții care vizează infrastructura electrică care asigură condițiile funcționării fără riscuri a aparaturii medicale, precum și alte investiții complementare.

 

Autoritatea de Management POIM a recomandat reîncadrarea unor categorii de investiții - instalații electrice pentru televiziune prin cablu (CATV), instalațiilor electrice sistem de supraveghere video (TVCI) și instalatii electrice sistem control acces, precum și o parte a cheltuielilor cu elaborarea DALI, Proiect tehnic, Dirigenție de șantier - la cheltuieli neeligibile.

 

A fost nevoie de aprobarea unei cofinanțări în valoare de aproximativ 296.000 lei. Această valoare neeligibilă, conform protocolului de colaborare, va fi suportată proporțional, astfel: Consiliul Județean Argeș: 291.294 lei și  Spitalul de Pneumoftiziologie ,,Sf. Andrei” Valea Iașului: 4.858 lei. Precizăm că valoarea eligibilă a proiectului (finanțarea nerambursabilă) este de 9,5 milioane lei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea