Nu irosiți apa, folosiți-o cu măsură! Recomandarea societății Apă Canal 2000 SA Pitești în perioadele de secetă prelungită

Având în vedere situația hidrometeorologică existentă în această perioadă, precum şi atenţionările organismelor de specialitate şi recomandările autorităţilor locale şi naţionale, rugăm consumatorii să utilizeze rațional apa potabilă pentru a evita furnizarea apei cu program şi a nu priva alţi beneficiari de minimul necesar util fiecărei gospodării.

Societatea Apă Canal 2000 SA recomandă utilizatorilor să folosească apa cu măsură și face apel către clienții care desfășoară activități agricole sau de grădinărit să reducă la minimum utilizarea apei potabile din rețeaua publică pentru aceste lucrări și să folosească apa din sursele proprii (de ex. fântâni).

 

Utilizarea apei potabile în exces afectează în special utilizatorii din zonele mai înalte sau pe cei aflați la capăt de rețea, care rămân fără apă sau primesc apă cu presiune scăzută în condiții de creștere a consumului. Societatea Apă Canal 2000 va face în continuare eforturi pentru a asigura un regim de furnizare a apei 24 de ore din 24, dar contează și pe sprijinul utilizatorilor în ceea ce privește folosirea rațională a resurselor de apă. În caz contrar, vom fi nevoiți să trecem la furnizarea apei cu program.

 

Conform obligațiilor contractuale ale clienților, toți utilizatorii indiferent de forma de proprietate, au obligația de a asigura folosirea eficientă și rațională a apei preluate din rețeaua publică de alimentare cu apă, cu prioritate pentru consumul personal și în scop casnic.

Folosirea rațională a apei și prevenirea risipei reprezintă o responsabilltate comună, a operatorului de apă și a tuturor consumatorilor!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea