Ionuţ Moşteanu face politică pe Facebook

Deputatul USR Argeş, Ionuţ Moşteanu, traversează o perioadă de mari frământări. În politică nu mai prestează mare lucru, dar îl salvează reţelele sociale unde e activ, de câteva ori pe săptămână. Noroc cu Guvernul PNL-PSD că mai are şi Moşteanu subiecte de dezbătut. Altfel, mai auzeaţi de USR Argeş în campania electorală din 2024.

Săptămâna trecută, Moşteanu l-a criticat pe ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, pe seama unei declaraţii controversate a acestuia, pe care a dat-o în trecut şi care a fost adusă în prim-plan. Nu-l ţinem în braţe pe Câciu, dar recunoaştem că ne place Moşteanu, în calitate de vânător de greşeli ale celor de la guvernare. Unde mai pui că are şi destul tupeu...

 

„USR este singurul partid care respectă antreprenoriatul și îl susține”, a notat Moşteanu, pe pagina sa de Facebook.

 

Cum susţine USR-ul mediul de afaceri, nu ştim... Prin vorbe, prin postări pe social-media? Îi amintim domnului Moşteanu că partidul pe care-l reprezintă a fost la putere, dar s-a auto-sabotat din cauza propriilor orgolii politice. Acum latră precum câinele la lună, dar nu mai poate face nimic, nici pentru mediul de afaceri, nici pentru alt sector. Cât a putut, a muşcat din liberali. Iar în momentul acesta parcă-l roade invidia pe Moşteanu al nostru că PSD+PNL = LOVE.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea