Săpata: Va fi modernizat drumul comunal nr. 437 - sat Drăghicești

# Proiect de aproape 4 milioane de lei

În Săpata continuă proiectele de dezvoltare a localității. Se lucrează la reabilitarea podețelor din punctele Ciobești și Dragomirești. Recent, comuna Săpata a primit finanțare, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” , pentru proiectul „Modernizare drum comunal nr. 437, sat Drăghicești”. Proiectul va aduce în localitate, prin fonduri de la Ministerul Dezvoltării, suma de 3.998.090,73 lei.

 

De asemenea, continuă lucrările de cadastru. Documentele tehnice pentru 400 de imobile din localitate urmează să fie predate către OCPI Argeș. Acestea fac parte din etapa a VII-a de finanțare derulată de ANCPI pentru lucrările de înregistrare gratuită a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Conduc-erea administrației locale are în plan să acceseze fonduri pentru cadastru și în ca-drul celei de VIII-a etape de finanțare derulată de ANCPI.

 

Primăria Săpata a depus mai multe proiecte și prin PNRR. „Încercăm să accesăm fonduri pentru mai multe obiective, conform ghidurilor de finanțare propuse. Este vorba despre amenajarea a două stații pentru încărcarea vehiculelor electrice, modernizarea sistemului de supraveghere video din comună, achiziția unui mi-crobuz electric și digitalizarea primăriei”, a precizat primarul Laurențiu Micu pentru viațasatului.ro.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea