Teren de sport multifuncțional în comuna Rociu

S-a amenajat un teren de sport multifuncțional, cu gazon sintetic, în comuna Rociu. Acesta este situat lângă Școala Gimnazială Șerbănești și a fost realizat cu fonduri din bugetul local. Terenul este dotat cu sisteme de iluminat nocturn, având îm-prejmuiri de protecție. Este singurul teren cu gazon sintetic din comuna Rociu și poate fi folosit atât de elevii școlii, cât și de către restul cetățenilor, pentru diverse activități sportive, cum ar fi fotbal, baschet, tenis de câmp etc. Este dotat atât cu porți de fotbal, cât și cu panouri de baschet sau fileu demontabil.

 

”Prin această investiție am dorit să oferim copiilor și tinerilor din comună o alter-nativă sănătoasă și plăcută de a petrece timpul liber. Vom continua și pe viitor să implementăm astfel de inițiative, pentru promovarea unui stil de viață sănătos și activ”, precizează primarul Victor Mihai Bălășoiu, conform viațasatului.ro.

 

Amintim că autoritățile din Rociu au depus la CNI un proiect privind amenajarea unei săli de sport în satul Șerbănești. Proiectul se află în faza de achiziție.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea