Proiecte de 30 de milioane de lei în comuna Bradu

Primăria Bradu a depus cereri de finanțare pentru două proiecte în cadrul Pro-gramului Anghel Saligny. Ambele proiecte au fost aprobate: “Modernizare drumuri comunale și străzi” în valoare de 10.093.417,27 lei și “Amenajare canal pluvial Valea Geamăna și modernizare strada Valea Geamăna” în valoare de 20.000.000 lei.

„Vestea cea bună este că ambele proiecte au fost aprobate, urmând ca în viitorul apropiat să semnăm contractele de finanțare și să organizăm procedurile de lic-itație în vederea atribuirii contractelor. Proiectul “Amenajare canal pluvial Valea Geamăna și modernizare strada Valea Geamăna” presupune tubarea canalului care traversează Valea Geamăna, precum și lărgirea și amenajarea străzii cu tro-tuare, dar și introducerea unei noi rețele de apă și canalizare pe partea dreaptă.

 

Celălalt proiect, “Modernizare drumuri comunale și străzi” vizează 14 drumuri, după cum urmează: str. Busuioc; str. Crivăț; str. Gladiolei; str. Margaretei; str. Nucului; str. Aleea Busuioc; str. Gutuiului; str. Fragilor; str. Matei Gabriel; str. Violetelor; str. Rozelor; str. Frasinului; str. Mesteacănului; str. Mărgăritar.

 

Această reușită nu ar fi fost posibilă fără efortul susținut al echipei de proiect din cadrul Primăriei Bradu și fără sprijinul conducerii Organizației Județene a PSD Ar-geș, cărora vreau să le mulțumesc încă o dată și pe această cale.”, a precizat Dan Stroe, primarul comunei Bradu.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea