Eugen Antonescu - noul șef al Gărzii Forestiere Argeș

Din 15 iulie, Garda Forestieră Argeș are un nou șef. Eugen Antonescu a fost numit pe o perioadă de 6 luni, ce poate fi prelungită până la organizarea concursului, în funcția de șef birou la Garda Forestieră Județeană Argeș. Acesta l-a înlocuit din funcție pe Mihai Alin, a cărui detașare nu a mai fost prelungită.

Eugen Antonescu, în vârstă de 43 de ani, lucrează de 16 ani în cadrul instituției. A mai condus Garda Forestieră Argeș în urmă cu câțiva ani când a câștigat postul la concurs,  însă instituția a trecut apoi printr-un proces de reorganizare.

 

De-a lungul timpului a ocupat mai multe funcții în cadrul Gărzii Forestiere. Între 2006-2013 a fost consilier principal la Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare Ploiești  - Serviciul Control Silvic; între 2013-2015: șef serviciu Inspecția Silvică și de Vânătoare - din cadrul Comisariatul de Regim Silvic și Cinegetic Ploiești; între 2016-2022 - consilier superior în cadrul Gărzii Forestiere Ploiești – Garda Forestieră Județeană Argeș.

 

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea