12 profesori din Argeş au luat ZECE la Titularizare!

# Au fost depuse peste 130 de contestații

Săptămâna trecută, s-au afişat rezultatele, înainte de contestații, la concursul de Titularizare. La examen au participat profesorii care vor să ocupe posturi în învăţământul preuniversitar. În Argeş, s-au înscris 711 candidaţi. Însă 77 s-au retras și unul a fost eliminat după ce i-a sunat telefonul în timpul probei. Au fost corectate 633 de lucrări, rezultând 632 de note și o lucrare anulată în Centrul de Evaluare. Condiția obligatorie pentru a promova concursul de titularizare este minimum nota 7 la proba scrisă a concursului. În Argeș au fost 284 de candidați care au obținut peste 7 la proba scrisă.

Profesorii de 10

 

Au fost și 12 profesorii care au luat nota 10. Dintre aceștia, zece au luat nota maximă la disciplina limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii. Aceștia sunt: Baicea Elena Adelina (Piteşti), Cremenescu Florina Alina (Topoloveni), Diaconescu Antoaneta Elena (Piteşti), Dima Daniela (Piteşti), Epure Cristina Claudia (Piteşti), Iosub Luisa Mihaela  (Câmpulung), Lău Liliana Florentina (Rucăr), Maria Simona Ioana (Piteşti), Rosu Adriana (Domneşti) și Tarcău Ramona Florina (Piteşti).

Un profesor a luat nota 10 la disciplina arte vizuale (educație plastică / educație vizuală / educație artistică) – Ciucu Anamaria Alexandra (Albeştii De Argeş), iar unul la Limba și literatura română și matematică, elemente de pedagogie școlară, metodica predării limbii și literaturii române / comunicării în limba română și metodica predării matematicii / matematicii și explorării mediului în învățământul primar (învățământ primar în limba română) - Enache Andreea Oana (Câmpulung).

Au fost depuse peste 130 de contestații

După afișarea rezultatelor, candidații nemulțumiți de nota obținută au avut posibilitatea de a face contestații. În Argeș au fost depuse 132 de contestații, dintre care 23 pentru educatoare, 18 la limba și literartura română și educație fizică și sport, 11 pentru înbvățătoare etc.

Rezultatele finale se afișează în data de 27 iulie 2022 la sediul inspectoratului școlar județean și pe pagina web dedicată - http://titularizare.edu.ro.

Topul rușinii! Doi candidați au luat 1,30 la examenul de Titularizare

Din păcate au fost și situații în care candidații au vrut doar să vadă cum e la concursul de Titularizare. O parte dintre ei au venit nepregătiți pentru a susține proba scrisă la disciplina aleasă, iar rezultatele sunt mai mult decât evidente. În Argeș, au fost 142 de candidați au luat note sub cinci. Șapte candidați au obținut note sub 2, în contextul în care un punct a fost din oficiu. Cele mai mici note au fost înregistrate la diciplinele educație fizică și sport și consiliere psihopedagogică, unde au fost candidați care au picat cu 1,30. Au mai fost persoane care au luat 1,45 la fizică, 1,80 la consiliere psihopedagogică, 1,85 și 1,90 la biologie, 1, 95 la educație fizică și sport.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea