Echipa DTO Rally Team a făcut spectacol la Raliul Moldovei

Între 5-7 august, s-a desfășurat Raliul Moldovei, etapa a şasea a Campionatului Naţional de Raliuri Betano. Un total de 52 de echipaje, dintre care 5 străine (din Turcia, Bulgaria și Italia), au fost prezente la startul festiv care s-a dat în Piața Tricolorul din Bacău în fața a mii de spectatori. La start au luat parte și mai multe echipaje ale DTO Rally Team.

Revenit la competiţia din Bacău după patru ani de pauză, Simone Tempestini a câştigat pentru a treia oară în carieră Raliul Moldovei. Podiumul general de la Bacău a fost completat de Sebastian Barbu şi de Andrei Gîrtofan. Avantajul final dintre Tempestini şi Barbu a fost de 01:41,9, în timp ce faţă de Gîrtofan a avut un avantaj de peste 3 minute.  Cu trei etape înainte de final, Sebastian Barbu este noul lider al clasamentului general, cu 187,6 puncte, urmat de Andrei Gîrtofan, 186,2 puncte, în timp ce Tempestini are 164 de puncte. Se iau în calcul cele mai bune şapte rezultate din totalul de nouă etape programate.

Și DTO Rally Team a făcut spectacol la Raliul Moldovei. Un echipaj al echipei argeșene a obținut locul 1 la clasa NAT11. Victoria a fost obținută de echipajul Bogdan Năstase/Delia Năstase (Mitsubishi Lancer Evo 9), acesta având și al șaptelea timp al raliului.

Urmează Raliul Iaşului, în perioada 2-4 septembrie. Au mai rămas doar trei runde din Campionatului Naţional de Raliuri: Iași (macadam), Cluj (asfalt) și Brașov (macadam).

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea