Rectorul UPIT, Dumittru Chirleșan, a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Nuclearelectrica

 

Modificări în Consiliul de Administrație Nuclearelectrica. Adunarea Generală a Acționarilor l-a numit pe Dumitru Chirleșan, rectorul Universității din Pitești, în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Administratie. Numirea a fost făcută începând cu data de 10 august pentru o perioadă de patru luni.

S-a dispus și prelungirea cu două luni a mandatului lui George Sergiu Niculescu, începând cu 29 august. În cadrul întâlnirii s-a decis și revocarea lui Șerban Constantin Valeca din funcția de membru al Consiliului de Administrație ca urmare a decesului acestuia.

 

De asemenea, acționarii au decis reînnoirea mandatelor de administrator, pe 4 ani, pentru Minodor Teodor Chirica – administrator neexecutiv, Cosmin Ghiță – administrator executiv, Elena Popescu – administrator neexecutiv, și au respins reînnoirea mandatelor pentru Remus Vulpescu și Mihai Aniței, conform financialintelligence.ro.

În cadrul întâlnirii, s-a stabilit și adoptarea Deciziei Preliminare de Investiție pentru Unitățile 3 și 4 CNE Cernavodă, condiționată de sprijinul statului.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea