Primarul din Curtea de Argeş, umilit pe Facebook de cetăţenii nemulţumiţi!

 

Primarul Constantin Panţurescu, de la Curtea de Argeş, a avut parte de un duş rece, după ce l-au criticat cetăţenii pe pagina de Facebook din cauza felului în care arată oraşul. Oamenii vorbesc de gropi şi lucrări nefinalizate, dar şi de ceva nepăsare a primarului care se ocupă mai mult de cultură decât de infrastructură. După ce, luni de zile, primăriţa Elena Lasconi de la Câmpulung a fost ţinta ironiilor pe social-media, a venit rândul edilului de la Curtea de Argeş să fie umilit de cetăţeni.

„Curtea de Argeș este cunoscut mai ales pentru istoria sa, pentru monumentele sale religioase, Biserica Domnească și Mănăstirea. Dar orașul nostru mai are ceva unic, faptul ca aici s-a născut în 1883 un important scriitor român, mai cunoscut în Europa decât la noi: Urmuz. Anul viitor vor fi 140 de ani de la nașterea sa și 100 de ani de la moarte. Monumentul pe care l-am dezvelit face parte dintr-un program mai larg dedicat anului Urmuz, 2023.”, a scris Panţurescu, pe contul de socializare.

 

 

Iar reacţiile locuitorilor din Curtea de Argeş nu au întârziat:

„Până la monumente, cetățenii au nevoi de bază, ca de exemplu canalizare... Ştiu, e mai frumos să dezveleşti un monument decât să te preocupi de bunăstarea cetățenilor pe care îi reprezinţi, nu?”

„În prezent (oraşul, n.red) este cunoscut pentru gropi și lucrări nefinalizate!”

„Se mai numeşte şi oraşul gropilor”

„Si disconfort, maşini rupte şi șanțuri”

„Cred că era mai important să terminaţi şantierul în care aţi intrat şi din care nu prea devreme vom ieşi!”

„Pe unde am umblat în țara aceasta, străzi ca ale noastre n-am mai văzut! Păcat!”

„Rupe toată lumea mașinile în mizeria asta numită oraş, cu autostrăzile lui, şi voi dezveliţi statui? Vai mama noastră!”

„Lumea merge în șir indian pe trotuarele din Orașul Regal, în spital nu sunt paturi pentru bolnavi, iar tu primare dezveleşti mizerii de statui pe banii proștilor?”

„Chiar de asta aveam nevoie, este exact ce ne lipsea. Multumim, domnule primar, pentru aceasta statuie care ne va veghea în ocolirea GROPILOR/CRATERELOR şi a tuturor SANTURILOR din acest minunat orăşel. De acum nu se vor mai STRICA maşini din cauza dezastrului pe care ni l-ati adus în acest orăşel!”

„Am uitat să specific de bulevad... atunci când se întâlnesc două persoane din sensuri opuse, una trebuie să traverseze ca să aibă loc...”

„La cum arată oraşul... statui ne trebuie! Dezamagire totală!”

„Două-trei cișmele cu apă potabilă nu v-ați gândit să puneți pe bulevard că leșină bătrânii pe bandă rulantă, voi dezveliți statui.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea