S-au pus în vânzare biletele de o zi, la Analogue Festival din Mioveni

# Vezi care este programul artiștilor pe zile

Între 2 și 4 septembrie 2022, pe Platoul Făget din Mioveni (județul Argeș), se va desfășura Analogue Festival, cu sprijinul Primăriei Mioveni și al Centrului Cultural din Mioveni.

Participanții la festival vor putea alege dintre cele 3 scene muzicale, ateliere de creație și multe zone de relaxare și de digitalizare, pentru o conexiune cât mai reală între oameni cu preocupări și valori comune.

Cum festivalul bate la ușă, organizatorii au anunţat programul artiștilor pe zile și preţul biletelor de o zi. Din 15 august preţul unui bilet de o zi este de 140 lei. Biletele pe zile și abonamentele cu acces de 3 zile sunt disponibile online pe Bilete.ro, Ia Bilet, Entertix si Eventim, dar vor putea fi achiziţionate și direct de la intrare, în zilele de festival, în limita stocului disponibil.

 

Analogue 2022: programul pe zile

Vineri, 2 septembrie:

Programul concertelor începe la ora 18:00: Bruja, El Nino, Nane, Deliric & Silent Strike, BUG Mafia, Rudimental (DJ set).

Sâmbătă, 3 septembrie

Programul concertelor începe la 17:30: Catalina Cara, Moonlight Breakfast, Zdob și Zdub, Subcarpaţi, Dubioza Kolektiv, Morcheeba.

Duminică, 4 septembrie

Programul concertelor începe la 16:00: Maria Hojda, Irina Rimes, The Motans, Golan, Asaf Avidan, JP Cooper, Jessie Ware

Pe langă muzica live de pe Main Stage, festivalul va avea încă două scene. Surpriza festivalului este scena Radio ZU: “ZU aduce starea naturală, tu adu-ţi prietenii la Analogue Festival, pe platoul Făget! Am pregătit o scenă specială cu #MuzicaAia, gata să primească toată energia publicului. DJ Razz și DJ Popoviciu sunt la platane și mixează cele mai tari hituri pentru cele mai tari momente. În cele 3 zile de festival ne vom bucura cât pentru 3 luni de vară. Ne vedem pe platou, să facem cel mai tare show! See you!”, au transmis reprezentanţii Radio ZU.

Analogue propune încă o scenă de party, unde mai mulţi DJs și tineri artiști vor performa în fiecare zi de festival.

Încă de la începuturile Morcheeba, sunetul electronic și organic characteristic trupei londoneze, a depășit granițele. Cel de-al zecelea album de studio al trupei, Blackest Blue, se adâncește în sufletul moștenirii muzicale a trupei, care combină toate genurile abordate de ei până la momentul actual. Skye și Ross au tratat albumul fără noțiuni preconcepute, realizând o călătorie organică care cuprinde tot ce este minunat la Morcheeba. "Blackest Blue este despre cum să-ți găsești drumul prin cele mai întunecate vremuri și să ieși schimbat, dar întreg".

Artistul britanic JP Cooper a urmat calea familiară de cântăreț/compozitor independent, cu material propriu, înainte de a semna un contract cu Island pentru albumul de debut, Raised Under Grey Skies, lansat în 2017, care combină genurile soulful pop, gospel și R&B.  Cooper este un muzician autodidact care a reușit să se susțină fără efort între două scene muzicale private ca fiind la capetele opuse ale spectrului sonic. Vocea sa rafinată, chitara sa la care cântă fără efort, îmbină ce e mai bun din cele două lumi.

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea