CNAIR a emis autorizaţia de construcţie pentru tronsonul 4 al drumului expres Craiova-Piteşti!

Compania Naţională de Administare a Infrastructurii Rutiere a emis autorizaţia de construcţie pentru tronsonul 4 al Drumul expres Craiova-Piteşti. Valoarea lucrărilor este de 389.240.840,00 lei fără TVA, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 24 de luni de la data începerii efective a lucrărilor.

„Miercuri, 10.08.2022, s-a emis autorizaţia de construire pentru tronsonul 4 (km 89+300 – km116+500) din drumul expres Craiova - Piteşti şi a drumurilor de legătură (km 1+340 – 5+000). Astfel, se autorizează execuţia lucrărilor numai în culoarul expropiat prin Hotărârea nr. 469 din 11 iunie 2020.

Amintim că această autorizaţie este în conformitate cu documentul de autorizare emis în prealabil de CTE CNAIR şi valabilitatea ei se întinde pe toată perioada implementării proiectului.

 

Lucrările de artă, la podurile pentru drumul de legătură, la pasajul pentru nodul rutier, precum şi cele de colectare şi evacuare a apelor pluviale, hidotehnice şi de siguranţa circulaţiei reprezintă o parte importantă din acţiunile ce urmează a fi executate conform acestei autorizaţii", a anunţat CNAIR., potrivit Comisarul.ro.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea