Muzeul Comunismului pentru Copii, unic în lume, se deschide la Piteşti!

Maria Axinte, fiica omului de afaceri Gheorghe Axinte, lansează un nou proiect de suflet! Muzeul Comunismului pentru Copii, unic în lume, se deschide la Piteşti pe 23 august 2022 (între orele10:00-19:00) – de Ziua Comemorării Victimelor Fascismului și Comunismului.

„Muzeul Comunismului pentru Copii este singurul muzeu de acest fel din lume, un muzeu în care istoria comunismului este prezentată pe înțelesul celor mai tineri vizitatori. Muzeul este situat într-o aripă a Memorialului Închisoarea Pitești, din Str. Negru Vodă, nr. 30, Pitești. Intrarea este gratuită, iar copiii, cu vârste peste 12 ani, pot veni însoțiți de familie.

 

Pe tot parcursul zilei de 23 august, îi invităm în mod special pe vizitatorii cei mai tineri să exploreze primele două camere din cele 6 planificate ale muzeului și să participe la atelierele programate și la dezbateri. În cadrul muzeului va fi disponibil și volumul „Jurnalul meu de istoria comunismului în România”, un caiet de lucru cu informații, jocuri și desene pe care cei mici îl pot completa și lua acasă.”, transmit organizatorii, pe pagina de Facebook dedicată.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea