Zahanaua lui Max este scoasă la licitație

# Terenul de sub clădire nu se vinde, este al soției fotbalistului Dobrin

Cabinetul de Insolvență ENOIU NICULAE oferă spre vânzare, prin licitaţie deschisă cu strigare, ședințe organizate la interval de două săptămâni în perioada 19.08.2022 – 09.12.2022, respectiv în zilele de vineri, ora 9:30, la sediul lichidatorului judiciar din Câmpulung, str. Negru Vodă nr. 131, jud. Argeş, ,, Activ imobil situat în mun. Pitești, str. Târgul din Vale nr. 29, jud. Argeș, compus din Clădire Unitate alimentație publică (Ds + P + 1E + M ), la care au fost executate împrejmuire și amenajare curte grădină de vară, precum și alte lucrări de modernizare clădire, activ ce nu are demarată procedura de recepție finală a lucrărilor de construcții și instalații, și care se află pe terenul proprietate persoană fizică Dobrin Gheorghița, identificat în patrimoniul debitoarei Zahana Max S.R.L. Pitești.

Prețul de început al ședințelor de licitație, respectiv 3.909.359 lei + TVA în condițiile legii, a fost aprobat de creditori prin metodologia de valorificare descrisă. Garanţia de participare la licitaţie este de 10% din preţul de pornire și va fi achitată în contul deschis la Banca Românească S.A. – Sucursala Pitești beneficiar - Zahana Max S.R.L. - în faliment, cu sediul social în mun. Pitești, iar documentul de plată și dovada achitării Caietului de sarcini, în cuantum de 2.000 lei, vor fi transmise pe email la sediul lichidatorului judiciar până la ora 15 din preziua şedinţei de licitaţie, dată la care ofertanţii se vor prezenta cu înscrisurile menționate în Regulamentul de vânzare al bunului imobil. Detalii se obţin la tel: 0742 21 31 81.

 

Prin 2019, aceeași clădire era scoasă la licitație de… ANAF! Pe atunci, prețul cerut era de 525.000 lei fără TVA. Tot fără teren s-a încercat vânzarea, ca și în situația actuală.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea