Unii câmpulungenii sar, din nou, la gâtul Elenei Lasconi: „Avem ca primar un organizator de spectacole”

Săptămâna trecută, primăriţa Elena Lasconi a organizat, la Câmpulung, în Piaţa Primăriei - „Gala muzicii uşoare româneşti”, unde au urcat pe scenă mari artişti precum: Corina Chiriac, Gabriel Dorobanţu, Anastasia Lazariuc. Iar evenimentul nu a fost pentru prostime. Publicul – musai în rochie de seară şi costum cu papion, după cum a anunţat primăriţa pe pagina de socializare. Dar nu toţi câmpulungenii au gustat fiţele Elenei Lasconi, aşa că au comentat acid, pe pagina de Facebook a primăriei, că s-au cam săturat de distracţie şi vor curăţenie în oraş şi străzi asfaltate.

Însă, deocamdată, Lasconi, care a încercat şi a şi reuşit câte ceva la Câmpulung, nu pare dispusă să mai arunce cu banii pe evenimente. Chiar a anunțat că gala va fi plătită, integral, din sponsorizări. Bine era dacă se găseau sponsorizări și pentru atâtea proiecte care trenează...

 

Iată ce au comentat câmpulungenii:

 

„Ce-i lipsește chelului.....!!! Avem, ca primar, un organizator de spectacole      (Zilele Câmpulungului abia s-au terminat) , dar ca primar cu rezultate super - străzi pline de gropi, parcuri murdare și neîngrijite, un oraș în care nu se mai face curat!!! De Bulevardul Pardon nici nu mai zic!!”

„Azi la arteziana de lângă primărie copiii in chiloței se ,,laiau" iar hăinuțele erau agățate pe băncile de lângă,la vedere...!”

„Să înceapă distracția, că în rest le avem pe toate.

Ținute de gală, rochii de seară, bărbați cu papion, cam multe ,,mofturi,,și pe străzi umblă căței cu covrigi în coadă.”

„Cam multă distracție intr-un oraș în care problemele nu se mai sfîrșesc.”

Poate că se vor sfârși odată și aceste probleme. Vom fi acolo să constatăm!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea