Exclusiv! Falsul transportator din Pitești a fost arestat

După aproape doi ani de căutări, falsul transportator din Pitești a fost prins de polițiști, pe raza județului Timiș. Bărbatul se află încarcerat, în acest moment, în Penitenciarul Timișoara.

Falsul transportator Marius Florin Dragomirescu, în vârstă de 34 de ani, era dat în urmărire internațională de Poliția Română de aproape doi ani. Pe numele acestuia era emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea de infracțiuni economice, respectiv: înșelăciune, fals informatic și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Acesta era condamnat definitiv, în noiembrie 2020, la trei ani și șase luni de închisoare cu executare.

 

A prezentat polițistilor un buletin fals


Pe 10 august 2022, bărbatul a fost depistat în localitatea Beregsău Mare, din județul Timiș. Pentru a scăpa de polițiști acesta le-a prezentat acestora date false de identificare.

"La data de 10 august a.c., aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Beregsău Mare, din județul Timiș, polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz au procedat la legitimarea unui bărbat, care nu avea asupra sa documente de identitate, furnizând polițiștilor date false de identificare.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că are 34 de ani, este din Pitești, județul Argeș, iar pe numele acestuia era emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea de infracțiuni economice, respectiv: înșelăciune, fals informatic și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Persoana în cauză a fost escortată și introdusă în Penitenciarul Timișoara", se arată într-un comunicat de presă emis redacției noastre de IPJ Timiș.

Inculpatul avea o metodă foarte bine stabilită prin care păcălea oamenii.

Bărbatul contacta diverse persoane, care utilizau bursa de transport, prin intermediul căreia erau solicitate servicii de transport rutier de marfă, pe care îi inducea în  eroare, pretinzând că ar avea calitatea de reprezentant al unor prestatori de servicii de acest tip. Unicul său scop era acela de a le lua banii, fără a oferi în schimb şi serviciul promis, pentru că nu avea nimic în comun cu transportatorii. În acest fel, inculpatul ar fi păcălit sute de persoane.

Mai multe informați despre acest subiect: http://www.atitudineinarges.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=15644:2022-04-04-12-35-46&catid=1:ancheta&Itemid=2


Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea