Analogue Festival bate la ușă! Vezi programul spectacolelor

Mai sunt câteva zile până la organizarea celui mai mare festival din județul Argeș. Între 2 și 4 septembrie 2022, pe Platoul Făget din Mioveni (județul Argeș), se va desfășura Analogue Festival, cu sprijinul Primăriei Mioveni și al Centrului Cultural din Mioveni. Participanții la festival vor putea alege dintre cele 3 scene muzicale, ateliere de creație și multe zone de relaxare și de digitalizare, pentru o conexiune cât mai reală între oameni cu preocupări și valori comune.

Organizatorii au anunţat programul artiștilor pe zile și preţul biletelor de o zi (140 lei). Biletele pe zile și abonamentele cu acces de 3 zile sunt disponibile online pe Bilete.ro, Ia Bilet, Entertix si Eventim, dar vor putea fi achiziţionate și direct de la intrare, în zilele de festival,în limita stocului disponibil.

Vineri, 2 septembrie:

Programul concertelor începe la ora 18:00: Bruja, El Nino, Nane, Deliric & Silent Strike, BUG Mafia, Rudimental (DJ set).

Sâmbătă, 3 septembrie

Programul concertelor începe la 17:30: Catalina Cara, Moonlight Breakfast, Zdob și Zdub, Subcarpaţi, Dubioza Kolektiv, Morcheeba.

Duminică, 4 septembrie

Programul concertelor începe la 16:00: Maria Hojda, Irina Rimes, The Motans, Golan, Asaf Avidan, JP Cooper, Jessie Ware

 

Pe langă muzica live de pe Main Stage, festivalul va avea încă două scene. Surpriza festivalului este scena Radio ZU: “ZU aduce starea naturală, tu adu-ţi prietenii la Analogue Festival, pe platoul Făget! Am pregătit o scenă specială cu #MuzicaAia, gata să primească toată energia publicului. DJ Razz și DJ Popoviciu sunt la platane și mixează cele mai tari hituri pentru cele mai tari momente. În cele 3 zile de festival ne vom bucura cât pentru 3 luni de vară. Ne vedem pe platou, să facem cel mai tare show! See you!”, au transmis reprezentanţii Radio ZU.

Analogue propune încă o scenă de party, unde mai mulţi DJs și tineri artiști vor performa în fiecare zi de festival.

Cariera lui Asaf Avidan a fost definită de o piesă care s-a auzit pe radiourile din lumea întreagă, "One Day / Reckoning Song". Vocea acestui artist de excepție combină diverse influențe, iar arta sa are un mare potențial de a deveni hit, după cum au demonstrat-o excelentele single-uri "Over My Head’’ și "Different Pulses".  Și-a început activitatea în trupa Asaf Avidan & the Mojos, al cărei album de debut, ‘’The reckoning’’, a fost unul dintre cele mai bine vândute materiale independente din Israel.

Dubioza Kolektiv este o formație din fosta Iugoslavie, cu un stil original și neobișnuit. Muzica lor este cu adevărat unică, îmbinând influențele balcanice cu ska, punk, reggae, electronica și hip-hop. Amestecul poate fi molipsitor într-un minut și strident și abraziv în următorul, dar este livrat cu un zâmbet ironic și cu sentimentul că ei ar nega cu tărie orice pretenție de licență artistică.

Jessie Ware este o cântăreață britanică, născută și crescută în Londra. Și-a început cariera muzicală ca backing vocalist, ca o activitate secundară în timp ce lucra ca jurnalist. ,,Say You Love Me”, o colaborare cu Ed Sheeran, a fost punctul culminant al celui de-al doilea album al ei (2014).

Rudimental este o trupă britanică de drum & bass formată din Piers Agget, Amir Amor, Kesi Dryden și Leon “Locksmith” Rolle. Rudimental scrie în colaborare, bazându-se pe punctele forte ale fiecăruia. Acest stil sound-clash creează o muzică plină de energie, instrumente live și linii de bas stratificate care se reflectă și în afara Londrei.

“Ceea ce ne unește cu adevărat este dragostea noastră pentru expresivitate pe ringul de dans. Vrem ca oamenii să simtă ceva și să danseze.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea