Ziua Comunei Săpata

Pe 15 august, de Sf. Maria, în mod tradițional este sărbătorită Ziua Comunei Săpata. Și anul acesta locuitorii comunei au participat la sărbătoarea dedicată lor. După-amiază, terenul de sport din Bănăreşti s-a umplut de localnicii prinși în horă. De la târgul tradițional organizat de autorități nu au lipsit comercianții de jucării, obiecte de artizanat și nici terasele de alimentație publică. Mii de mititei au sfârâit pe grătarele încinse, iar berea a mai răcorit năduful iscat de soarele puternic.

Alături de primarul Laurențiu Micu și de comunitatea locală s-au aflat președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, senatoarea PSD Cristina Stocheci, deputații PSD Aurel Bălășoiu și Remus Mihalcea, administratorul public al județului Marius Cristian Puiu, numeroși consilieri județeni, primari.

“La mulți ani! Astăzi, în zi de mare sărbătoare, am ținut să fim alături de dumneavoastră cu toții pentru a vă arăta respectul nostru. În ultimii ani, Consiliul Județean Argeș a fost alături de comunitatea dvs., a cofinanțat mai multe proiecte care au vizat dezvoltarea infrastructurii locale precum asfaltarea unor drumuri comunale, înființarea rețelei de canalizare și stației de epurare, extinderea rețelei de apă sau proiectele care au vizat infrastructura școlară. Îl felicit pe domnul primar Laurențiu Micu și administrația locală și le urez succes în continuare. În numele Consiliului Județean Argeș, dați-mi voie să înmânez, pentru toți locuitorii comunei, Primăriei și Consiliului Local Săpata, această Plachetă de Excelență, ca semn de recunoaștere și prețuire pentru efortul depus la dezvoltarea administrativă, culturală, economică și socială a localității.” – Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.

Au fost premiate trei cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Localnicii și-au păstrat voia bună mult timp după căderea nopții, semn că le-a plăcut, semn că, și în acest an, evenimentul organizat la Săpata, de Sf. Maria, a fost unul reușit!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea