A promovat concursul! S-a stabilit șeful de la Sala Polivalentă din Pitești

Săptămâna trecută, s-au afișat rezultatele de la concursul pentru ocuparea postului de șef serviciu Administrare Baze Sportive și Sala Polivalentă și Serviciul de Iluminat Public. Compartimentul funcționează în cadrul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului (SPEP) Pitești. Concursul a fost câștigat de Bogdan Olaru, angajat în cadrul SPEP.

Acesta a fost singurul candidat pe post, obținând un punctaj final de 87,75. Urmează ca în perioada următoare să se semneze contractul, Bogdan Olaru fiind cel care se va ocupa și de gestionarea activității Sălii Polivalente din Pitești.

Lucrările la Sala Polivalentă din Pitești se află pe ultima sută de metri. Se lucrează atât la amenajarea spațiilor verzi și a curții interioare, cât și la finalizarea parcării exterioare. „Pitești Arena se conturează frumos! Suntem pe ultima sută de metri cu amenajările exterioare și parcările suplimentare! Am fost în teren pentru a vedea organizarea de șantier, deoarece vineri, 12 august, au început lucrările pentru amenajarea spațiilor verzi, a curții interioare cu mobilier și rețele funcționale, prin S.C. HYATT DEVELOPMENT 2011, care are la dispoziție 40 de zile pentru finalizare. Totodată, pe strada Basarabia, S.C. SELCA S.A. lucrează pentru finalizarea celor aproximativ 100 de locuri de parcare!”, a precizat, pe 16 august, primarul Cristian Gentea.

Se dorește ca Pitești Arena să fie inaugurată în luna septembrie. Municipalitatea poartă deja discuții cu diferite federații sportive pentru organizarea unor competiții importante în noua sală polivalentă. Iar prima competiție majoră a fost deja stabilită. La “Pitești Arena” se va desfășura Campionatul Național de Karate, în perioada 10-12 noiembrie, unde sunt așteptați 450 de concurenți.

Sala Polivalentă din Pitești este echipată pentru desfășurarea la cel mai înalt nivel competițional a jocurilor de volei, baschet, handbal, minifotbal, dar și pentru organizarea de alte evenimente sportive. Adiacent funcțiunilor sportive, au fost realizate zone de agrement, comerciale, pentru conferinţe, zone unde pot funcționa săli de fitness. Printre dotări regăsim o sală de forță și o sală de recuperare.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea