CS Mioveni a rămas fără antrenor

CS Mioveni a anunțat marți, 23 august, că s-a despărțit amiabil de antrenorul Alexandru Pelici. Echipa argeșeană e ultima în Liga 1, cu doar un punct în 6 etape.

Pelici era cel mai longeviv antrenor din Liga 1. El a promovat cu CS Mioveni în Liga 1 la finalul sezonului 2020-2021 și a salvat-o de la retrogradare în sezonul trecut.

Conducerea clubului se află în tratative pentru aducerea unui nou antrenor. Favorit să preia echipa este Flavius Stoican, conform digisport.ro.

Stoican a mai antrenat-o pe CS Mioveni între octombrie 2012 şi mai 2013, pe parcursul a 17 etape. În prezent, acesta este liber de contract.

„Clubul nostru s-a despărțit pe cale amiabilă de antrenorul echipei de fotbal Alexandru pelici. Decizia a fost luată de comun acord, în urma analizei începutului de campionat. S-a ajuns astfel la concluzia că este nevoie de o schimbare la echipă pentru a ieși din această situație dificilă. Mulțumim pe această cale antrenorului Alexandru Pelici, care timp de aproape 2 ani a reușit o promovare spectaculoasă, cât și o menținere în Liga 1 în anul precedent, rezultate notabile pentru clubul nostru. Urăm succes atât omului Pelici care rămâne un apropiat al clubului nostru, cât și antrenorului Pelici, în activitatea următoare! Conducerea clubului se află în tratative pentru aducerea unui nou antrenor, numele acestuia urmând a fi anunțat  în perioada următoare”, se arată într-un comunicat emis de CS Mioveni.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea