TUPEU! Partidele vor primi şi mai mulţi bani de la stat, după rectificarea bugetară!

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a spus că ne paşte recesiunea! Subiectul nu e nou, dar abia acum a fost discutat cu subiect şi predicat. Românii simt pe propria piele, de luni bune, că plătesc mult mai mult pe mâncare, facturi şi carburanţi. Serviciile s-au scumpit şi ele, ratele la bănci au explodat. Deci trendul e descendent, doar că se pare că Guvernul a decis ca numai populaţia să strângă cureaua. Dovada? Partidele vor primi şi mai mulţi bani de la stat, după rectificarea bugetară! Deci pentru partide nu e criză...

 

Biroul de presă al Guvernului a confirmat pentru Europa Liberă că Autoritatea Electorală Permanentă va primi suplimentar suma de 24,4 milioane de lei, pentru susţinerea activităţii partidelor politice. Asta după rectificarea bugetară. Chiar AEP a solicitat sume suplimentare de bani şi iată că a primit aproape 5 milioane de euro.

 

Potrivit G4Media, bugetul AEP pe anul în curs este de 234 de milioane de lei, plus cele 24,4 milioane de lei care se vor adăuga în cel mai scurt timp.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea