CJ Argeş nu mai acordă „Primul ghiozdan” în anul şcolar 2022-2023!

Consiliul Judeţean Argeş a renunţat, pe ultima sută de metri, la programul „Primul ghiozdan”, care era dedicat elevilor din mediul rural ce încep clasa pregătitoare în anul şcolar 2022-2023. Din cauza faptului că licitaţia pentru anul acesta a fost contestată, conducerea judeţului a decis că nu mai poate  oferi în timp util pachetele cu rechizite.

„În acest an, CJ Argeș nu va mai derula programul “Primul ghiozdan”. Banii pentru acest proiect au fost aprobaţi, anunțul a fost postat pe SEAP, dar licitația a fost contestată, culmea, chiar de câștigătorul de anul trecut. Pentru a urca din nou licitația pe SEAP durează 8 săptămâni, ar începe deja școala, așa că am decis să renunțăm la acest proiect”, a declarat vicepreşedintele CJ, Adrian Bughiu, săptămâna trecută.

Anul trecut, 2110 elevi înscriși în clasa pregătitoare în unitățile de învățământ din mediul rural din județul Argeş, au beneficiat de ghiozdane echipate, în valoare de 129, 65 RON cu TVA. Valoarea totală a contractului a fost de 273.563, 56 lei, TVA inclus.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea