Pe 31 august vor fi afișate primele rezultate la BAC-ul de toamnă

După finalizarea probelor scrise la examenul național de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2022, urmează desfășurarea probele de evaluare a competențelor (lingvistice și digitale). Acestea sunt programate în intervalul 22 - 29 august (cu excepția zilelor de 27 și 28 august). Amintim că pentru susținerea probelor scrise, în județul Argeș s-au înscris 1115 candidați, dintre care 680 candidați din promoția curentă, respectiv 435 candidați din promoțiile anterioare.

 

Primele rezultate vor fi afișate pe data de 31 august 2022, până la ora 12:00. Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00, atât în format fizic, cât și electronic. În acest sens, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

 

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (interval 1 - 2 septembrie), vor fi comunicate în data de 3 septembrie.

Examenul național de bacalaureat este promovat de către candidații care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiții: recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea cel puțin a notei 5 la fiecare dintre acestea; obținerea cel puțin a mediei 6 la probele scrise. Candidatul care îndeplinește acește condiții este considerat „reușit”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea