Încep lucrările de extindere și amenajare a spațiilor de Urgență ale Spitalului Județean Pitești

Pe 19 august, a avut loc predarea amplasamentului aferent investiției “Extindere și dotare spații Urgență și amenajări incintă Spital Județean de Urgență Pitești” , proiect al Consiliului Județean Argeș finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.

Contractul de proiectare, execuție lucrări și dotare a fost încheiat cu asocierea dintre S.C. Bau Stark S.R.L., S.C. Minimed Solutions S.R.L., Hospital Project&Consulting S.R.L. și S.C. Hospital Technical Solutions S.R.L.

Proiectul presupune extinderea spațiilor medicale la nivelul demisolului prin realizarea unui spațiu de resuscitare cu două paturi, spațiu de evaluare și tratament imediat cu 13 paturi, grupuri sanitare organizate pe sexe pentru personal, o zonă de imagistică dotată cu un aparat Computer Tomograf și echipament Roentgen pentru radiografii.

 

Valoarea totală este de 9.225.987,58 lei din care: proiectare și asistență tehnică - 245.806,40 lei; execuție lucrări - 5.703.956,96 lei; dotare cu computer tomograf și aparat radiologie (Röntgen) -3.276.224,22 lei.

 

La nivelul parterului se propun spații destinate personalului medical astfel: o sală de întâlniri colective, birou medic șef UPU, birou asistent șef UPU, cameră de odihnă, cameră de gardă, vestiare și grupuri sanitare organizate pe sexe și un spațiu tehnic.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea