Fostul adjunct al Poliţiei Mioveni - în faţa judecătorilor de la Tribunalul Argeş!

Emoţii mari pentru comisarul Marius Aioanei, fost adjunct al Poliţiei Mioveni. Pe 12 septembrie, Tribunalul Argeş se va pronunţa asupra acordului de recunoaştere a vinovăţiei, semnat de Aioanei în faţa procurorilor DNA, ca urmare a unor fapte săvârşite de poliţist. Timp de patru ani, fostul adjunct al Poliţiei Mioveni a făcut afaceri, deşi legea interzice poliţiştilor să desfăşoare astfel de activităţi. Aioanei s-a dat de gol pe Facebook, unde promova două firme ale familiei sale, o păstrăvărie şi o firmă de taximetrie

În acest context, DNA a început urărirea penală pe numele comisarului anul trecut, pe 20 mai. Marius Aioanei a fost cercetat pentru efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană ori încheierea de tranzacţii financiare, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

La vremea respectivă, poliţistul şi-a dat demisia din funcţia de adjunct al Poliţiei Mioveni. Amintim că Aioanei a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii DNA.  Pedeapsa stabilită e de un an închisoare şi s-a convenit amânarea ei, fiind pus un termen de supraveghere de doi ani. Pe 12 septembrie, Tribunalul Argeş se va pronunţa asupra acordului de recunoaştere a vinovăţiei.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea