CS Dacia Mioveni 2012 a împlinit 10 ani de când a intrat pe scena sportului național!

Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012 și-a prezentat lotul, săptămâna trecută, într-un amical cu Activ Prahova Ploiești, scor 30-17.

Prezentarea a coincis cu aniversarea a 10 ani de la înființarea clubului CS Dacia Mioveni 2012, astfel că noua Sală a Sporturilor din localitate a fost aproape plină.

Festivitatea a debutat cu prezentare în imagini a activității clubului si a rezultatelor obținute în cei 10 ani de activitate. Apoi președintele Toma Duței a oferit plachete aniversare și flori invitaților de onoare. Printre aceștia s-a numărat și Carmen Amariei, fostă antrenoare a echipei.

La împlinirea a 10 ani de când a intrat pe scena sportului național, CS Dacia Mioveni 2012 a organizat prima ediție a Cupei “Adrian Ștefan” la handbal feminin.

Sala Sporturilor din Mioveni a găzduit un eveniment important atât pentru handbalul local, cât și pentru comunitate.Iar echipa noastră nu a dezamăgit, cucerind prima ediție a Cupei „Adrian Ștefan”, în memoria fostului președinte al clubului, decedat în urmă cu doi ani. Adrian Ștefan este cel care a condus echipa în perioada în care echipa a reușit promovarea în Liga Națională.

Lotul echipei de handbal a fost remaniat în această vară, fiind aduse opt jucătoare: Claudia Constantinescu (Rapid), Laura Popa (Rapid), Marina Ilie (Rapid), Daria Sarah (Corona), Ana-Maria Mîrcă (Buzău), Ana Maria Simion (Buzău), Dora Krisnik (Plan de Cuques) și Bojana Milic (Podravka).

În acest an, Dacia Mioveni vrea un sezon fără emoții, după ce în ultimii doi ani s-a salvat de la retrogradare la „baraj”. Pentru sezonul viitor, echipa va avea ca obiectiv clasarea pe locurile 7-9.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea