Proiect din Argeș - primul contract de finanțare prin "Anghel Saligny" semnat la Guvern!

Primul contract de finanțare din România prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny" a fost semnat vineri, 26 august, la Guvern, informează PSD Argeș! Este un proiect pentru comuna argeșeană Lerești.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, și primarul PSD al comunei Lerești, Marian Toader, au semnat la Palatul Victoria din București primul contract de finanțare din România aprobat prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny". Evenimentul a avut loc în prezența premierului Nicolae Ciucă, a ministrului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse , Gabriela Firea, a piteșteanului Niculae Ștefan Vlad, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, precum și a altor oficiali ai Guvernului și primari din țară.

Proiectul aprobat este "Extindere rețea de apă potabilă și canalizare menajeră, sat Lerești- Pojorâta". Valoarea totală a proiectului este de 4.740.618,21 lei, TVA inclus. În total, prin Programul Național "Anghel Saligny" au fost aprobate spre finanțare pentru județul Argeș 171 de obiective în valoare totală de 1.537.565.799 de lei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea