AJPIS Argeș - în căutarea unui spațiu pentru a reloca personalul

 

Conducerea Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Argeş caută un nou spațiu pentru a-și desfășurara activitatea o parte dintre angajați.

Unele dintre problemele ridicate de conducerea instituției la ultima ședință de Colegiu Prefectural au constat în necesitatea unui nou birou de relații cu publicul și a unui spațiu de arhivă mai mare.

„Spaţiu mic raportat la numărul salariaţilor şi la cerinţele impuse de normele PSI şi SSM, precum şi necesitatea unui birou de relaţii cu publicul adecvat (în prezent ghişeul de relații cu publicul este amenajat într-un spațiu foarte mic, inadecvat, la intrarea în instituție pentru a limita accesul publicului în contextul pandemiei determinată de infecția produsă de virusul Sars-Cov-2). Deşi suntem administratorii clădirii în care ne desfăşurăm activitatea, A.J.P.I.S. Argeş ocupă efectiv aproximativ 33% din suprafaţa totală utilă a imobilului, restul fiind atribuit in comodat Casei Judeţene de Pensii Argeş, care la rândul ei întampină aceleaşi probleme privind spaţiul necesar raportat la numărul de salariaţi. De asemenea, conducerea agenției a depus eforturi pentru a găsi un spațiu nou și suficient pentru a reloca personalul si bunurile, însă piața imobiliară din municipiul Pitești nu a putut oferi spații corespunzătoare și acceptabile ca preț/mp. (...) Din cauza creşterii permanente a volumului de documente necesar a fi arhivat şi păstrat şi a depăşirii capacităţii încaperilor aferente arhivei existente, se impune închirierea unui loc de arhivare documente în afara imobilului în cauză, precum şi a externalizării serviciului de arhivare. Acestea sunt imperios necesare pentru o bună gestionare a documentelor arhivate. S-au facut solicitari in acest sens catre Agenția Națională, însă bugetul necesar nu a putut fi acordat”, informează, într-un raport, Elena Grigorescu-Bacanu, directorul instituției.

De asemenea, s-a solicitat și schimbarea rețelei electrice a clădirii unde își desfășoară activitatea atât AJPIS Argeș, cât și Casa Județeană de Pensii Argeș. „Se impune reparația clădirii în care A.J.P.I.S. Argeș își desfășoară activitatea, precum și accesibilizarea acesteia, incluzând și spațiul folosit de CJP Argeș. De asemenea, rețeaua electrică a clădirii nu face față volumului mare de consum, aflandu-ne in prezent in proces de schimbare putere curent electric de intrare pe rețea, trecere la trifazic.În luna decembrie 2021 s-au efectuat lucrări privind crearea unei rețele electrice suplimentare pentru etajul 1 al spațiului folosit de AJPIS Argeș, întrucât s-au ars porțiuni de circuit electric”, se arată în informarea AJPIS Argeș.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea