Kärcher vrea să transforme România într-un centru unde să realizeze tot ce ţine de aspiratoarele grupului

Grupul german Kärcher vrea să transforme România într-un centru unde să realizeze tot ce ţine de aspiratoare. Compania CER Cleaning Equipment din judeţul Argeş, cea care operează producţia locală a Kärcher, va termina anul acesta cu afaceri de circa 800 de milioane de lei, cu 40% mai mari decât în 2021, informează Ziarul Financiar.

„Vrem ca România să fie un nucleu pentru tot ce ţine de aspiratoarele grupului Kärcher, de la cercetare şi proiectare până la produsul final. Vrem ca totul să se realizeze aici“, spune Ion Bican, executivul care conduce operaţiunile de producţie ale Kärcher în România, conform zf.ro.

 

Grupul german mai are şi alte unităţi de producţie, însă în aceste fabrici se realizează alte articole, cum ar fi cele de uz industrial sau echipamentele municipale –  maşinile folosite pentru spălarea străzilor, conform site-ului propriu al Kärcher. „Noi producem în special pentru Europa, dar aspiratoarele realizate la Curtea de Argeş ajung şi în SUA, Japonia, China, Australia sau diferite ţări din Africa. Focusul e însă pe Europa.“, mai spune Ion Bican.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea