Constantin Pănescu a mutat o parte dintre afaceri în Mehedinți

# Acesta a cumpărat o firmă cu trei hectare de teren pe malul Dunării

Constantin Pănescu este un afacerist recunoscut în Argeș. De numele său se leagă firme de prestigiu ca Selca. Alcadibo, Metabet. Cu o putere de muncă ieșită din comun – dar și cu puțin noroc, Pănescu reușește să numere, în cont, milioane de euro. Iată însă că afaceristul nu s-a retras deși, după afacerea cu Mall-ul din Tudor Vladimirescu, mulți preziceau că ve dispărea undeva pe o insulă exotică, la soare. Ei bine, nu!

Metabet-ul din Tudor Vladimirescu nu a dispărut, el produce în continuare... în județul Mehedinți, pe malul Dunării. Locația este  una strategic aleasă pentru transportul pe apă, cel mai ieftin. Iar în ziua de azi, asta poate face diferența!...

Constantin Pănescu: ”Acolo, lângă Drobeta Turnu Severin este o secție a noastră. Se ocupă, ca și Metabet-ul Pitești, cu prelucrări mecanice, structuri metalice etc. Este vorba de fosta Mecano-Energetica, pe care am cumpărat-o acum circa patru ani. Localitatea în care se află se numește Gura Văii, dispunem acolo de o hală adecvată și de trei hectare de teren pe malul Dunării. Viitorul este al transportului pe apă, iar noi încercăm să pășim în acel viitor.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea