Ruptură definitivă între PNL și USR la Câmpulung! Viceprimarul Nicolae Zaharia și-a dat demisia

Liberalul Nicolae Zaharia și-a dat demisia din funcția de viceprimar al municipiului Câmpulung, începând cu 1 septembrie. Motivele demisiei, care a fost anunțată public de acesta în ședința Consiliului Local Câmpulung de miercuri 31 august, au constat în retragerea atribuțiilor de viceprimar de către primarul localității. Nicolae Zaharia a anunțat că se întoarce la catedră ca profesor de istorie la Liceul Teoretic „Dan Barbilian”. Urmează, în perioada următoare, jocuri politice de culise pentru numirea unui nou viceprimar.

„Dragi câmpulungeni,

În această seară (31 august n.red.), în cadrul Consiliului Local, mi-am depus demisia din funcția de viceprimar. Această decizie am luat-o ca urmare a încălcării protocolului de colaborare PNL-USR de către primarul Municipiului Câmpulung prin retragerea atribuțiilor viceprimarului prevăzute în acesta.

Pe parcursul celor doi ani de mandat am încercat să mențin un climat favorabil lucrului în echipă, însă acum acest lucru nu mai este posibil. Într-o echipă, acțiunile se pot încheia cu succes. Alteori, nu. De fiecare dată când nu a mers ceva bine, altcineva era vinovatul. Începând de mâine mă voi întoarce la catedră pe funcția de profesor și îmi voi continua mandatul de consilier local, în același stil, fără țipete, urlete și înjurături.

Vreau să mulțumesc câmpulungenilor care în această perioadă au fost alături de mine, chiar și atunci când nu am reușit să fac tot ce mi-am propus”, a precizat Nicolae Zaharia.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea