Peste 10.000 de participanți - în prima zi de Analogue Festival

Peste 10.000 de persoane au participat vineri, în prima zi a Analogue Festival, pe platoul Făget din Mioveni. Chiar dacă a plouat pe aproape toată durata festivalului, participanții s-au bucurat de concertele și de activitățile pe care le-au putut face la fața locului, în primul mare festival de muzică din Mioveni. Festivalul continuă pentru încă două zile de muzică și activități conexe.

Sâmbătă, 3 septembrie, porțile festivalului s-au deschis la ora 12:00, iar concertele vor începe la 18:10 cu Catalina Cara, Moonlight Breakfast, Zdob și Zdub, Subcarpaţi, Dubioza Kolektiv și Morcheeba.

Duminică, 4 septembrie, intrarea se va face de la ora 12:00, iar concertele vor fi cu următorii artiști: TM Groove & Maria Hojda, The Motans, Irina Rimes, Golan, Asaf Avidan, JP Cooper, Jessie Ware.

Parcarea dedicată participanților se mută

Din cauza averselor, organizatorii au fost nevoiți să găsească o soluție pentru parcare, astfel încât participanții să se poată bucura în continuare, în cele două zile de festival rămase, de o experiență cât mai reușită. Cei care doresc să vină cu mașina personală la festival, vor putea parca astăzi, sâmbătă, 3 septembrie, și mâine, duminică, 4 septembrie, în următoarele puncte:

- Dacia Poarta 3, Mioveni: https://goo.gl/maps/U6qyD4AmQcd8FTWz7

- Sala Sporturilor, Mioveni: https://goo.gl/maps/Jg71Jxazu2A7hgth8

Din aceste spații de parcare, toți participanții au transportul asigurat cu autocare către festival în mod gratuit. Autocarele circulă tur-retur la un interval de 20 de minute, de la ora 12.00 până la ora 02.00. Programul transporturilor din Pitești și Mioveni, afișat pe www.analogue.ro, rămâne neschimbat.

Pentru cei care se hotărăsc în ultima clipă să-și cumpere bilet, acestea sunt disponibile la intrarea în festival.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea