La Mioveni, elevii din clasele pregătitoare au găsit pe bancă un ghiozdan plin cu rechizite!

În prima zi de școală, toți elevii din clasele pregătitoare, din orașul Mioveni, au găsit pe bancă un ghiozdan plin cu rechizite! Acestea sunt acordate de către Consiliul Local și Primăria Mioveni prin programul „Primul Ghiozdan“.

Atât ghiozdanele, cât și rechizitele au fost personalizate pe culori și imagini grafice, astfel încât cele destinate băieților să fie diferite de cele pentru fete.

Prin acest proiect, Consiliul Local Mioveni sprijină procesul instructiv – educativ, contribuind la creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și la reducerea abandonului școlar.

Mesajul primarului Ion Georgescu cu ocazia începerii noului an școlar

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a transmis un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar:

“STIMAȚI PROFESORI, DRAGI ELEVI ȘI PĂRINȚI,

Doresc să plasez acest nou început de an şcolar 2022-2023 sub semnul parteneriatului, sub semnul excelenţei şi al dezvoltării fiecăruia dintre noi pe multiple planuri. În dezvoltarea unei educaţii autentice pentru viaţă a copiilor noștri este esenţială cultivarea unei legături statornice şi a unei cooperări eficiente între şcoală, familie, comunitate locală. Vreau să vă reamintesc tuturor că susținerea învățământului rămâne o prioritate a administrației locale, iar rezultatele obținute de către elevii nostri se înscriu printre componentele „cărţii de vizită” a orașului nostru, rod al unui renume câştigat de-a lungul timpului, prin consecvenţa cu care ne susţinem şi ne promovăm valorile. Vă urez succes la învățătură, dragi elevi, pentru că doar munca temeinică și perseverența sunt căi sigure pentru realizările voastre! Un gând bun tuturor profesorilor pentru eforturile organizatorice depuse ca totul să decurgă bine şi pentru dedicarea de care dau dovadă faţă de generaţia tânără! Dragi părinți, implicarea dumneavoastră în activitatea educațională contribuie la realizarea unui adevărat parteneriat din care are de câștigat toată societatea. Tuturor, multă sănătate și succes!”

La startul acestui an școlar, în Mioveni sunt înscrişi aproximativ 5.700 de elevi şi preşcolari.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea