Mesajul primarului Cristian Gentea cu ocazia începerii noului an școlar

# Gentea: „Școala este bucuria de a împărtăși informație, cunoștințe și respect!”

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a transmis un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar.

„Începerea, în fiecare an, a unui ciclu școlar reprezintă unul dintre cele mai importante momente din viața unei comunități, fiind promisiunea unui nou reper de performanță și evoluție pentru încă o generație de copii. Distinși dascăli, stimați părinți, dragi elevi, vă adresez astăzi, cu cea mai înaltă consideraţie, un mesaj simplu: fiți parteneri în cel mai frumos proiect de viață – școala este bucuria de a împărtăși informație, cunoștințe și respect!

 

Idealul educaţional este legat de valorile culturale ce trebuie asimilate de elev, de tipul de personalitate impus de societatea în permanentă schimbare, dar, foarte important, şi de nevoile elevului! Școala cea bună e aceea în care și școlarul învață pe profesor, scria Nicolae Iorga! O educaţie de calitate, captivantă şi coerentă pentru copiii noștri, se obține câștigându-le atenția și stimulându-le - profesori și părinți - curiozitatea, creativitatea, angajarea intelectuală și afectivă! Personal și instituțional, prețuiesc educația și susțin implicarea administrației publice în mod real în susținerea școlii!

Mă alătur dumneavoastră, profesori, elevi și părinți, în orice moment, pentru orice fel de inițiative sau idei de proiecte constructive, dar și pentru problemele punctuale pe care le puteți întâmpina în activitatea școlară curentă. Pe lângă cele mai sincere gânduri bune și urări de succese constante, vă doresc sănătate și putere de muncă! Un nou început de an școlar binecuvântat!”, a precizat primarul Cristian Gentea.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea