Școala LOGISCOOL Pitești și-a redeschis porțile!

# Fii partenerul echipei LOGISCOOL!

Școala LOGISCOOL Pitești și-a redeschis porțile! Lider în oferte educaționale și programare IT, LOGISCOOL dă startul unei noi serii de înscrieri pentru cursuri de programare IT adresate copiilor și adolescenților. Cursurile se vor desfășura atât la sediul nostru din Pitești, strada Basarabiei, nr. 17, cât și online.

Cunoscând nevoia de talente digitale, LOGISCOOL a reusit să transforme consumatorii de tehnologie în creatori de tehnologie. Dacă viitorul omenirii va fi unul al tehnologiei, atunci LOGISCOOL, academia în care se învață magia IT, este pregătită să te formeze.

„Nu știm cum va arăta  viitorul omenirii, însă multi dintre noi își imaginează o fascinantă lume a tehnologiei. Școala noastră vine in întâmpinarea tuturor copiiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 7 si 17 ani, care vor să învețe limbajul IT și să-și dezvolte abilitățile din spațiul cibernetic. Nevoia de talente digitale este în continuă creștere în întreaga lume. Mijloacele tehnologice nu mai reprezintă doar accesorii, ci și elemente absolut necesare pentru viitor.

Începând cu data de 5 septembrie vă așteptăm la sediul nostru pentru a vă bucură de lecțiile DEMO oferite gratuit pentru o mai bună înțelegere a platformei noastre și a cunoștințelor împărtășite de trainerii noștri. Înscrierea se poate face accesând linkul https://www.logiscool.com/ro/register/open-days?location=pitesti.  Informații puteți obține și la numărul de telefon 0739 881 381”, informează LOGISCOOL Pitești.

Pentru înscrierea la următoarele cursuri puteți accesa pagina școlii și formularul de înscriere vă este pus la dispoziție cu linkurile de înscriere:

https://www.logiscool.com/ro/register/courses?location=pitesti&type=digital-intro-101

https://www.logiscool.com/ro/register/courses?location=pitesti&type=digital-discovery-111

https://www.logiscool.com/ro/locations/pitesti/courses?type=digital-discovery-121

Echipa LOGISCOOL te invită să-ți urmezi visul și să i te alături într-o călătorie inedită!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea