S-au pus în vânzare abonamentele la Filarmonica Pitești

De luni, 5 septembrie, Filarmonica Pitești a pus în vânzare, la sediul din Calea București nr. 2, abonamentele pentru perioada 15 septembrie – 22 decembrie 2022. Preţul unui abonament este 350 de lei la categoria A, respectiv 300 de lei la categoria B. Abonamentele sunt valabile la concertele simfonice şi concertele camerale susţinute de orchestra Filarmonicii Piteşti în cadrul programului de stagiune aprobat.

Accesul la spectacole se face pe baza biletelor de intrare. Pentru aceeași perioadă tarifele sunt:

Preț bilet concert categoria A – 40 lei;

Preţ bilet concert loc categoria B – 30 lei;

Preţ bilet concert extraordinar loc categoria A – 50 lei;

Preţ bilet concert extraordinar loc categoria B – 40 lei;

Tarif unic bilet concert educativ – 5 lei;

Tarif bilet concert eveniment categoria A – 120 lei;

Tarif bilet concert eveniment categoria B – 100 lei.

La concertele eveniment, accesul se face doar în baza biletelor achiziţionate la preţ întreg, fără acordarea reducerilor prevăzute în hotărârea de Consiliu Local.  Pentru pensionari, şomeri, precum şi pentru adulţii cu handicap mediu şi uşor, tariful biletului se reduce cu 50%.Elevii şi studenţi beneficiază de tarife reduse cu 75% pentru accesul la concerte, cu excepția celor educative, când este tarif fix. Accesul la spectacolele susţinute de Filarmonica Piteşti este gratuit pentru: cetăţenii de onoare ai Municipiului Piteşti, elevii etnici români din afara graniţelor ţării, bursieri ai statului roman, posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României în baza H.G. nr. 385/2004 privind accesul gratuit la actul de cultură la nivel naţional al pensionarilor care au activat minim 10 ani în domeniul cultural-artistic, persoanele cu handicap grav sau accentuat, precum şi persoanele care îi însoţesc și cetăţenii ucraineni aflaţi pe teritoriul României.

Primul concert din noua stagiune va avea loc, joi, 15 septembrie a.c. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești vor urca pe scenă dirijorul Tiberiu Soare și pecuționistul Sorin Rotaru.

Amintim că pe 8 septembrie va fi ultimul concert din Stagiunea Estivală. Proconsul va cânta în premieră la Filarmonica Pitești!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea