Ciprian Berevoianu, singuru` guru din PDL Argeș

Spiridon Voinescu.
Fiind prin doctrină un partid de dreapta, era greu de crezut că în PDL vor putea fi găsite, fie și prin colțurile cele mai întunecate, niscai vrăjitoare, niscai vraci, niscai clarvăzători și mame omida. Ei bine, nu știu pe la alții cum e, însă când mă gândesc la… PDL Argeș, pot afirma cu tărie: aici există un guru. De fapt, singuru` guru, pentru că am reușit, până în momentul de față, să depistez numai unul: Ciprian Berevoianu.
Ciprian Petrișor Berevoianu va fi, probabil, liderul partidului peste câțiva ani. Tânăr, înalt cât să poată privi până departe fără să se ridice pe vârfuri, mai bogat decât Cresus. Cu declarația de avere din care cad, pe la colțuri, parcele de teren intravilan, apartamente, un mercedes și, pe undeva, niște validări. Șef absolut al ITM-ului, belitor cu sânge rece a vreo mie cinci sute de firme prinse cu jucători la negru, Ciprian a făcut la birou treaba bec. Sau bucătărie, că de-aia îl cheamă și Petrișor. Și, fiind tânăr cât cuprinde și sigur nevoie mare, numeroși colegi au pariat pe capacitățile sale.
E ceva de speriat. Jumătate din conducerea partidului îl sună pentru te miri ce. Daniel Dragomir, proaspăt om politic polivalent, deja candidat la primărie și deputăție, se consultă cu ”Cipri” cam de zece ori pe zi. Record greu de egalat, dar nu imposibil. Pentru că Dorin Falcă îl sună pe guru Cipri chiar mai des. Nici aici nu înregistrăm recordul, pentru că Edi Dima, noul boss de la regia de drumuri rupte e tot timpul cu mâna pe tastatura telefonului mobil. Și lista poate continua crescător până la paritatea celor peste 24 de ore disponibile într-o singură zi ale șefului de la muncă.
Ciprian și-a căpătat statutul de singuru` guru din PDL Argeș când le-a explicat tuturor colegilor care aveau probleme de adaptare următorul model de comportament: ”când nu știi ce să faci, mergi repede și arată-te preocupat”. Așa că îi vezi pe toți dimineața, aproape cu noaptea în cap, pe la vreo nouă jumate, grăbind spre Pavone la cafea. Se pare că până și senatorul Mircea Andrei l-a consultat, la un moment dat, pe Ciprian, cu privire la viitorul partidului. Acesta i-a prezis, ca un adevărat guru: ”partidul pe care îl veți conduce în Argeș va avea o largă majoritate, va fi stabil și cu lideri de excepție”. După un moment de gândire, senatorul a întrebat: ”bine, atunci cu ăsta de acum ce fac?!”... Greu de prezis. Da` Ciprian știe.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea