Unele şcoli din Argeş, total nepregătite pentru începerea noului an şcolar!

A început un nou an şcolar, iar săptămâna trecută, unele şcoli din Argeş nu erau pregătite să-şi primească elevii. Prefectul Radu Perianu a recunoscut  faptul că unii dintre primari sunt dezinteresaţi să ofere, copiilor, condiţii decente în unităţile de învăţământ. Nici directorii de şcoli nu sunt mai puţin vinovaţi, am spune noi. Problemele sunt mai ales la şcolile din mediul rural, deşi trebuie să recunoaştem că avem şi primari gospodari care s-au implicat exemplar în repararea şi dotarea şcolilor.

Comunele cu unele dintre cele mai frumoase şcoli din Argeş sunt: Albota, Băbana, Bradu,  Budeasa, Dârmăneşti şi exemplele pot continua. Dar din păcate nu e peste tot aşa. O spune cu subiect şi predicat prefectul Radu Perianu, care transmite că nu vrea să tolereze abateri de la măsurile de siguranță, în noul an şcolar.

 

„Școala trebuie să fie cel mai sigur loc pentru copii, după familie! În noul an școlar, nu voi tolera abateri de la măsurile de siguranță! Am avut la Prefectura Argeș, o ședință de lucru cu toți cei responsabili. Nu aș fi crezut posibil ca unele unități de învățământ să fie total nepregătite din acest punct de vedere și le transmit primarilor să nu se mai lege la nesfârșit de o pretinsă lipsă a banilor. Să faci un gard în jurul unei școli sau unei grădinițe, nu costă o avere! Toți elevii merită șanse egale la educație!”, a declarat prefectul.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea