Adrian Miuţescu: „Foarte multe primării, inclusiv din Argeș, sunt în stare de faliment!”

Deputatul de Argeş, Adrian Miuţescu, e îngrijorat! Îl doare sufletul că multe dintre primăriile din ţară, unele chiar din Argeş, se vor afla în incapacitate de plată, din cauza inflaţiei şi a preţurilor la energie care au bubuit. Dificil de făcut ceva. Şi asta deoarece la câte au pretins Miuţescu şi ai lui, ar fi trebuit ca ţara noastră să se numească Germania. Doar aşa am fi putut spera că gogoşile electorale ar fi putut deveni realitate.

În rest, numai de bine! Miuţescu a ajuns indignatul de serviciu care se miră şi se jeluieşte de cum a ajuns ţărişoara noastră:

 

„Premierul Nicolae Ciucă a avut azi o nouă întâlnire cu reprezentanții Asociației Orașelor din România și ai Asociației Comunelor din România. Primarii au cerut sprijin financiar, în contextul creșterii prețurilor la energie și a inflației galopante.

 

În urmă cu câteva zile, într-o conferință de presă, atrăgeam atenția că foarte multe primării, inclusiv din Argeș, sunt în stare de faliment! Nu o să mai aibă bani de salarii, pentru iluminatul public, sau să plătească subvențiile la iarnă. Chiar primarii au recunoscut, dar despre această situație nu vorbește nimeni, în timp ce statul se împrumută sume enorme de bani, cu dobânzi uriașe.”, a scris Miuţescu, pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea