Fostul senator de Argeş, Mircea Diaconu - candidat la prezidenţiale?

În 2019, actorul Mircea Diaconu, fost senator de Argeş, a candidat la alegerile prezidenţiale, fiind susţinut de ALDE şi Pro România. Eşecul a fost garantat, speculându-se faptul că intrarea actorului în cursa pentru Cotroceni a venit pentru a lua din voturile unora sau ale altora în primul tur. Zilele trecute, Diaconu a fost nominalizat de şeful AUR, George Simion, ca posibil candidat la prezidenţialele din 2024.

Cu toate acestea, Mircea Diaconu n-a confirmat faptul că e dispus să intre în lupta pentru preşedinţia României, dar nici nu a negat declaraţia lui Simion:

“E cale lungă până acolo, ne așteaptă probe de foc. Multe necunoscute până în 2024. Toate jocurile de acum cred că sunt simple speculații.

Ați văzut că în cealaltă rundă m-am băgat ca să încerc. Are două emisfere, cu partide și susținători, și una cu cetățeni pe care nu-i interesează.

Președintele trebuie să fie un arbitru constituțional și o persoanalitate care să facă genul ăsta de neutralitate. Într-adevăr, trebuie să fie o persoană care să garanteze neutralittea. Discuția cred că așa trebuie pusă.

Eu aud doar de președinții de partide, dar cred că e greșit. Până în 2024, fiecare dintre noi trebuie să pună pe masa publică țintele, direcții, priorități.

În conceptul de nunți de Dubai, Viena, Roma, este o variantă inedită. Este un fel de provocare politică, dar în esență este o nuntă”, a spus Mircea Diaconu, potrivit Stiripesurse.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea