Scandal în ”partidul lui Dragnea” din Argeș

# Filiala, condusă de Dorin Mărășoiu și-a dat demisia, trecând de partea lui Liviu Dragnea # Mariana Vârgă, fostul președinte al Tribunalului Argeș, s-a arătat în tabăra adversă, a lui Codrin Ștefănescu

Scandal și ceartă în zona politică, lucruri cu care românul s-a cam obișnuit. ”Partidul lui Dragnea” nu prea mai este al lui Dragnea. Codrin Ștefănescu s-a dezis de Liviu Dragnea și a spus că nu vrea să îl mai vadă. 20 de organizații din țară au decis să plece, se pare că vor mai pleca și altele. Prima organizație menționată la ”plecări” este cea din Argeș, condusă de fostul vicepreședinte al CJ, Dorin Mărășoiu. În scandal a intrat și Mariana Vârgă, fost președinte al Tribunalului Argeș.

Codrin Ștefănescu: ”APP nu va susține la prezidențiale un «iepuraș» al vostru gen Dragnea”

 

S-a rupt lanțul de iubire… dintre Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea. Și, ca după orice divorț, s-au împărțit și bunurile. Codrin Ștefănescu a păstrat partidul pe care îl înființase – e drept că îl înființase pentru promovarea prietenului Dragnea. Cel din urmă a plecat, și el, cu o bună parte din organizații. De fapt, organizațiile au plecat de bună voie, așteptându-l și pe Dragnea într-un nou proiect politic.

„E timpul să vă explic motivul relației mele tensionate cu Liviu Dragnea! Și să vă cer iertare, în mod public, pentru că în ultimii ani am susținut și am spălat de păcate vechi și noi, un mic monstru! Dar am sperat că acest om se va schimba radical, va ieși din siajul sistemului coldisto-securist în care s-a bălăcit cu maximă plăcere, că va renunța la minciuni, la maniera lui toxică de a-și «înjunghia» politic, pe la spate, aliații, camarazii, oamenii nevinovați! M-am înșelat! Și asta o spun eu, rāspicat si clar, eu cel care i-am stat alături când era abandonat de toți. Unii au avut dreptate să o facă, recunosc si asta”,  a scris Codrin Ștefănescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Codrin Ștefănescu le transmite celor din „gruparea coldist-securistă”, că „APP nu e partidul lor”.

„APP nu e partidul vostru! APP înseamnă românism, nu securism! APP înseamnă toți acei români abuzați, hārtuiti, vânați, anchetați si distruși tocmai de sistemul vostru! APP e vocea tuturor românilor batjocoriți și călcați in picioare chiar și azi! APP nu va susține la prezidențiale un «iepuraș» al vostru gen Dragnea, pentru ca voi să faceți loc in turul 2 cui ați stabilit exact! Eu am vrut ca APP să susțină un român independent, civil, hotărât si curajos, neșantajabil si in primul rând de caracter. I-am dat această șansă lui Dragnea, dar in condițiile de mai sus”, a mai spus acesta.

Liviu Dragnea: ...”N-am crezut că un fost judecător, respectiv doamna Mariana Vârgă, poate să coboare atât de mult”

Printre acuzele aduse de Codrin Ștefănescu lui Dragnea a fost și aceea că ultimul stătea, de când a ieșit de la închisoare, mai mult în concedii. După un astfel de concediu a început și scandalul, scandal în care – susține tabăra lui Dragnea – președinta organizației de tineret a APP ar fi spus niscai minciuni, care apoi au fost împrăștiate și de vicepreședintele APP, Mariana Vârgă…

Liviu Dragnea: ”…astfel de mizerii au apărut și vor mai apărea, pentru că atunci când se primește o comandă trebuie onorată. Motivul este marea dezamăgire pe care am simțit-o azi când purtătoarea de cuvânt a «Noului APP» (Mariana Vârgă, n.r.) trimitea mesaje în județe în care spunea că Oana Leonte i-a confirmat că informația apărută în presă e reală, cu toate că această domnișoară dezmințise public și îi spusese și personal că sunt doar minciuni.  Am înțeles de unde s-a plătit comanda asta, dar n-am crezut că un fost judecător, respectiv doamna Mariana Vârgă, poate să coboare atât de mult.

Politica sănătoasă pentru oameni nu se face așa doamnă, indiferent ce vă spune șeful dumneavoastră de la partid.”

Cele două personaje însă (Oana Leonte și Mariana Vârgă) nu recunosc implicarea în scandalul creat și dezmint (pe același facebook) acțiunile de care face Dragnea vorbire: ”Colegele noastre de partid, Mariana Vârgă – fost judecător, Vicepreședinte și purtător de cuvânt al A.P.P. și Oana Diana Leonte -  Președintele Organizației Naționale de Tineret a A.P.P., sunt mult prea drăguțe și educate ca să aibă vreo reacție la postarea infantilă a lui Dragnea Nicolae Liviu, de pe pagina sa de socializare.” – APP.

Dorin Mărășoiu: ”Lucrăm la un nou proiect politic!”

 

Fostul vicepreședinte al CJ Argeș, Dorin Mărășoiu, a fost mai reținut în declarații: ”Așa este, am părăsit veche construcție politică  (APP – n.r.) pentru că își pierduse identitatea. Aceasta a fost creată pentru a-l susține pe Liviu Dragnea. Lucrăm la un nou proiect politic la care, cu siguranță, Liviu Dragnea va adera. Și ne așteptăm ca și foști colegi de partid și prieteni să ne urmeze. Veți auzi de noi cât de curând!...”

CLICK AICI pentru a vizualiza comunicatul prin care se anunță părăsirea organizației de către mai mulți membri ai APP ARGEȘ

Cert este că apele sunt tulburi. Se așteaptă nașterea unei noi mișcări politice care îl va avea, pe stemă, pe Liviu Dragnea. S-ar putea ca organizația demisionară din Argeș să îi urmeze pe Dragnea – și pe Dorin Mărășoiu – spre un nou partid. S-ar mai putea ca, la șefia noii organizații locale a APP să fie numită chiar Mariana Vârgă. Vom vedea.

Partidele o duc bine, din moment ce sunt din ce în ce mai multe? Nu știm. Știm însă că românii o duc din ce în ce mai rău…

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea