De Sfânta Maria, Valea Cotmenei a mers să petreacă la Lunca Corbului!

 

A fost sărbătoare și în localitatea Lunca Corbului. Cu ocazia "Zilei Comunei", primarul Gheorghe Drăgan a pregătit mai multe surprize localnicilor prezenți în număr mare la eveniment.

 

Alături de comunitatea locală a fost și vicepreședintele Consiliului Județean Argeş, Marius Nicolaescu, care a înmânat "Placheta de Excelență" primarului Gheorghe Drăgan, în semn de recunoaștere și prețuire pentru eforturile depuse la dezvoltarea localității. Pe scenă, pentru a ura un sincer ”La mulți ani” comunei, au mai urcat: senatoarea (PSD) Cristina Stocheci, consilierul județean (PSD) Viorel Enache, primarii de pe Valea Cotmenei: Sevastian Roșu Pupăză – Stolnici,  Ionel Moloiu – Hârsești, Laurențiu Micu – Săpata; tocmai de la Vedea, în semn de prețuire, a venit primarul Nicolae Dochinoiu. Numeroase alte persoane de seamă au preferat să rămână în public, aplaudând însă, din inimă, cuvintele frumoase rostite de cei de pe scenă.

 

Primarul localității, Gheorghe Drăgan, a transmis un mesaj special adresat tuturor localnicilor, dar şi sărbătoriţilor zilei. „Doresc tuturor locuitorilor comunei Lunca Corbului, dar şi celor din alte comune, care sunt prezenţi la acest eveniment, un sincer şi călduros „La mulţi ani”, multă sănătate şi putere de muncă. Să avem o petrecere plină de voie bună și să ne ajute Dumnezeu să avem din ce în ce mai multe motive de bucurie”, a transmis primarul Gheorghe Drăgan. 

Șapte cupluri au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de la căsătorie.  Irina Loghin, Axinte de la „Vacanţa Mare”, Julia de la trupa Sexy, formația Chef de chef și Vioraș Milan sau Cristi Dules sunt numai câţiva dintre artiştii care i-au încântat pe locuitorii comunei Lunca Corbului. Oamenii s-au simțit bine, mulți s-au prins în frumoasele hore din zona scenei. Programul oficial s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea