Un fost mare atacant al Generaţiei de Aur îl critică pe Prepeliță: „FC Argeş arată foarte rău”

 

FC Argeș a fost învinsă categoric de Farul Constanța, cu 0-3, în etapa a X-a din SuperLiga României. A fost a doua înfrângere consecutivă pentru echipa lui Prepeliță, după 0-1, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt. Iar pentru echipa argeșeană urmează vremuri grele, urmând să întâlnească primele trei clasate din sezonul trecut, pe CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.

Înfrângerea categorică a celor de la FC Argeș cu Farul Constanța a atras criticile lui Florin Răducioiu, fostul mare atacant al Generaţiei de Aur, care consideră că echipa argeșeană e incapabilă să arate ceva concret pe plan ofensiv. Răducioiu consideră că Prepeliță își riscă postul dacă echipa va continua în acest fel.

 

"Farul a fost preocupată să joace ofensiv, să creeze faze de joc, ceea ce face parte din ADN-ul echipei şi o echipă a lui FC Argeş care nu a făcut decât să alerge după adversar, cu un tempo în întârziere. O echipă chinuită, care nu a oferit nimic şi nu a făcut nimic pentru a câştiga acest meci. Un fel de antrenament al Farului, care are un spirit ofensiv care-mi place. Înţeleg frustrarea şi dezamăgirea după o înfrângere destul de clară. E şi o înfrângere a lui ca antrenor. Nu a dat nume, dar e un semnal de alarmă pe care-l dă echipei sale. Rufele se spală în familie, cum se spune, dar trebuie să ia măsuri rapide pentru a redresa situaţia. FC Argeş arată foarte rău. Nu produce fotbal, nu au ocazii de gol, echipa nu reuşeşte să creeze o fază de gol clară, nici măcar faze fixe. Nu ştiu cum această echipă poate să înscrie un gol, pentru că nu face altceva decât să se apere. Stau departe de adversar, nici pe contraatac nu au jucători care să pună în pericol poarta adversă. Nu au făcut decât să se apere, întotdeauna au întârziat şi nu au reuşit să facă faţă atacurilor Farului, colective şi individuale. Evident, rezultatul a fost dezastruos. Prepeliţă trebuie să rezolve problemele. Mare atenţie: rezultatele aduc nelinişte. Prepeliţă trebuie să fie atent, îşi riscă postul. Noi îi dorim succes, a fost o echipă interesantă anul trecut, dar anul acesta e o altă poveste şi echipa lui arată rău", a precizat Răducioiu, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

Prepeliță și-a criticat jucătorii

După înfrângerea de la Constanța, Andrei Prepeliță a criticat jocul fotbaliștilor săi.

„Ne complicăm, facem greşeli, iar eu nu mai am argumente la unii jucători să îi apăr. Merg din greşeală în greşeală. Nu mai am ce să fac, şanse au avut. Trebuie să schimbăm. Ne dorim să ne batem pentru play-off. Am ridicat standardele anul trecut şi e normal. Ne dorim mult, dar deocamdată când jucăm mai slab primim trei goluri, iar când jucăm mai bine facem greşeli personale şi permitem adversarului să marcheze. L-am certat pe Işfan, nu s-a ridicat la înălţimea evoluţiilor lui de la începutul campionatului şi este un semn de întrebare. Un jucător ca el, care e în atenţia tuturor echipelor şi în atenţia echipei naţionale, nu trebuie să lase garda jos. Au avut atitudine, s-au bătut, dar nu contează doar atitudinea, sunt şi alte aspecte. E un duş rece, e a doua înfrângere", a precizat Andrei Prepeliță, pentru Prima Sport 1.

A.V.

Foto: digisport.ro

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea